Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Secțiile de votare, verificate de pompieri
06.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 168

Pompierii olteni au luat la rând secțiile de votare din județ, să verifice dacă acestea sunt pregătite pentru buna desfășurare a procesului electoral. Militarii au controlat, printre altele, existența stingătoarelor, a căilor de evacuare în caz de incendii, dar și a aparatelor pentru încălzirea încăperilor. De asemenea, președinții secțiilor de votare au fost instruiți despre măsurile care trebuie luate pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.


380 de secții de votare, dintre care 48 în municipiul Slatina, au fost stabilite în județul Olt, pentru alegerile care vor avea loc duminică. Pompierii le-au verificat pe toate, să se asigure că acestea îndeplinesc condițiile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului electoral.
Fiecare secție de votare este dotată cu stingătoare, căile de evacuare au fost eliberate și marcate corespunzător, iar sursele de încălzire a încăperilor au fost verificate, de asemenea de reprezentanții ISU. Totodată, președinții secțiilor de votare au fost instruiți despre cum să prevină incendiile.
În cazul producerii unui incendiu se acționează mai întâi pentru: evacuarea persoanelor aflate în clădire și a bunurilor importante utilizate în procesul de votare. Apoi se anunță incidentului la 112 și se încearcă stingerea cu mijloacele de primă intervenție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE