Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mișcare și agrement la Clubul Nautic
07.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, slătinenii se pot bucura în continuare de celelalte facilității pe care le pun la dispoziția lor. Mișcare în aer liber prin terenurile de tenis de câmp, golf sau role, dar și ședințe de tonifiere a corpului în cele două centre de fitness și SPA, care dispun de personal calificat.


Indiferent de anotimp, esența unei vieți sănătoase o constituie mișcarea. Pe acest principiu funcționează Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt ” din Slatina. Astfel, în orice perioadă a anului, fie că doriți să faceți mișcare în aer liber, fie să vă remodelați trupul prin masaje sau tratamente de specialitate, centrul dispune de o gamă variată de servicii, dar și de spații dotate modern. Biciclete, role, golf sau tenis de câmp sunt doar câteva sporturi pe care le puteți practica în aer liber, cu tarife accesibile. Pe lângă acestea, în cadrul Clubului Nautic mai găsiți un centru de fitness, cu instructori profesioniști.
Chiar dacă vara a trecut, doamnele și domnii își doresc să aibă un trup perfect, iar pentru acest lucru pot apela cu încredere la personalul calificat din centru SPA.

Care sunt cele mai solicitate masaje și cât de benefice sunt, ne-a dezvăluit Bogdana Stan.
În incinta Clubului Nautic mai funcționează și o frizerie și un coafor cu echipamente noi și angajați specializați în acest domeniu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE