Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campanii pentru siguranța muncitorilor
07.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 85

Zece campanii sunt desfășurate de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, la societățile din județ din toate domeniile de activitate. Inspectorii de muncă urmăresc conștientizarea patronilor privind regulile pe care trebuie să le respecte, atât privind securitatea angajaților, cât și respectarea obligațiilor față de salariați.


Fie că desfășoară activități în domeniul construcțiilor, comerțului, transportului rutier, agriculturii, patronii trebuie să își cunoască bine obligațiile și să le asigure salariaților securitate la locul de muncă. Pentru acest lucru, inspectorii ITM desfășoară o serie de campanii de informare în rândul acestora.
În cadrul campaniilor, inspectorii de muncă, fie merg în județ, pentru a sta de vorbă cu angajatorii, fie îi invită pe aceștia la sediul ITM.
Reprezentanții ITM Olt spun că aceste campanii sunt foarte importante și se desfășoară trimestrial. De exemplu, luna trecută, la sediul ITM au fost chemați angajatorii care folosesc salariați străini la firmele lor. Au fost informați despre drepturile și obligațiile pe care le au în astfel de situații, atât pentru securitatea muncitorilor, cât și prind încheierea contractelor de muncă. Acțiunile de informare în rândul angajatorilor vor continua până la finalul anului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE