Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Barajul Strejești, populat cu pește
05.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2796

2.600 de kilograme de puiet de pește au fost deversate, ieri, în Barajul de la Strejești. El a fost populat cu ajutorul membrilor Asociației Pescarilor Industriali Verguleasa, care au strâns bani și au cumpărat pește din două specii foarte căutate. Astfel de acțiuni vor avea loc în fiecare an, pe Strejești și Drăgănești Olt, baraje pe care Asociația Pescarilor din Verguleasa le gestionează.


Cinci bazine cu puiet de crap și cteno au ajuns, ieri, la Strejești, pentru popularea barajului din localitate. Peștele a fost deversat direct în baraj, spre bucuria pescarilor din această zonă. Acțiunea a fost organizată de membrii Asociației Pescarilor Industriali din Verguleasa, care au strâns suma de 51.000 de lei și s-au gândit să populeze barajele Strejești și Drăgășani, care sunt frecventate de pescari.
Acțiunea va continua și în anii următori, spun reprezentanții Asociației Pescarilor Industriali din Verguleasa.
Barajele Strejești și Drăgășani sunt foarte căutate de pescari, dar și de braconieri. Frecvent, poliția organizează acțiuni pentru prinderea acestora. În timpul controalelor, oamenii legii au găsit în apă kilometri întregi de plase de pescuit, pe care le-au confiscat de la braconieri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE