Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concurenți mulți, dar nepregătiți
09.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2004

Concurenți mulți, dar nepregătiți. S-a finalizat concursul la Serviciul de Ambulanță Olt pentru cele două posturi de șoferi, care au fost ocupate. Deși a fost bătălie mare, pe cele două locuri vacante fiind înscriși câte zece concurenți, cei mai mulți nu și-au însușit bibliografia. Doar cinci au reușit să promoveze examenul.


Cele două posturi de ambulanțieri scoase la concurs la Serviciul de Ambulanță Olt au fost ocupate. Au fost angajați un șofer la Slatina și altul la Caracal, după ce locurile erau vacante de mai multă vreme. Potrivit reprezentanților de la Ambulanță, deși concurența a fost mare, pentru cele două posturi fiind înscriși 21 de candidați, cei mai mulți s-au prezentat nepregătiți și au picat examenul. Doar cinci au reușit să treacă de proba scrisă și au ajuns la interviu.
Pe lângă experiența de șofer profesionist pe care ar fi trebuit să o aibă, concurenții au fost testați și cu privire la cunoștințele medicale. Aici au fost puși în dificultate și au picat pe capete.
Condițiile bune de lucru, programul, dar și salariul destul de atractiv, sunt motivele pentru care cele două posturi au fost mult râvnite. Un ambulanțier câștigă lunar peste 5.000 de lei.
Cu cele două posturi ocupate, deficitul de personal pentru ambulanțieri la Serviciul Județean de Ambulanță a fost rezolvat. 118 șoferi sunt în prezent angajați, iar pe o singură tură lucrează 24 de echipaje.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020