Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alegerile prezidențiale în prag de campanie
08.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 240

Forfotă mare înainte de alegerile prezidențiale. Pe 10 octombrie se dă startul campaniei electorale, iar candidații înscriși își fac planuri pentru a-i convinge pe alegători să îi voteze. Trendul național se aplică și la Slatina. Locuitorii municipiului doresc ca aleșii să fie mai apropiați de cetățeni și să încerce să le reprezinte interesele cu succes.


Perioada de campanie pentru alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi. Candidații înscriși pe listele electorale se pregătesc de o lună de foc, deoarece trebuie să încerce să îi convingă pe alegători ca în ziua votului aceștia să pună ștampila în dreptul lor.
În luna noiembrie vor urma două tururi de scrutin. Pe 10 și 24 noiembrie cetățenii se vor prezenta la urne pentru a-și vota candidatul preferat. Trendul ratei de vot este unul ascendent, cetățenii făcând apel la implicarea mai activă a tinerilor în procesele politice decizionale.

Pe buletinul de vot vor fi 14 candidați, urmând ca, după cele două scrutinuri, unul dintre ei să fie desemnat de cetățeni, viitorul președinte al României.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE