Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Direcția Silvică Olt vinde lemne de foc
04.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2024

Direcția Silvică Olt mai are pe stoc lemne de foc. Astfel că, cei interesați se pot adresa ocoalelor silvice de la nivelul județului, iar comenzile vor veni în funcție de stocurile disponibile. Potrivit reprezentanților instituției, prețurile de valorificare variază între 55 și 450 de lei metru cub în funcție de specie, sortiment și condițiile de livrare.


Sezonul rece bate la ușă, iar persoanele care au sisteme de încălzire pe lemne și doresc să-și achiziționeze acest combustibil sunt așteptate la Direcția Silvică Olt. Anul acesta, instituția a pus spre vânzare o cantitate importantă de material lemnos. Clienții au la dispoziție două variante: fie să-și procure lemnul direct din pădure, fie să solicite transport. Pentru cea de-a doua variantă prețul de achiziție este ceva mai mare, spun reprezentanții Direcției Silvice Olt.
Persoanele interesate pot depune cereri la ocolul silvic sau la primărie, iar valorificarea materialului lemnos se realizează în baza acestei solicitări, în funcție de ordinea depunerii și disponibilului existent în momentul respectiv.
Anul trecut, Direcția Silvică Olt a pus spre vânzare 90 de mii de metri cubi, iar până la sfârșitul anului întreaga cantitate de masă lemnoasă a fost vândută.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020