Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans, abonamente gratuite pentru elevi
11.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1072

Toți elevii care frecventează cursurile unei unități de învățământ din Slatina vor beneficia și anul acesta școlar de abonamente gratuite. În baza unei adeverințe eliberate de școală, beneficiarii pot solicita tichetul prin care se pot deplasa cu autobuzul în tot orașul, fără să plătească.


Mii de abonamente gratuite sunt oferite de reprezentanții Loctrans din Slatina, la începerea noului an școlar. Astfel, elevii pot ajunge sigur și rapid la orele de curs. Indiferent de vremea de afară, autobuzul respectă cu strictețe orarul de circulație, spun călătorii.
Drumul spre școală este mai scurt cu autobuzul Loctrans, spun părinții și bunicii elevilor mai mici. Iar abonamentul gratuit constituie un mare beneficiu pentru bugetul familiei.

De asemenea, pensionarii, veteranii de război, beneficiarii de ajutor social și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu Loctrans, costul abonamentului fiind suportat de către Primăria Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020