Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK-Artrom investește în educație
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 172

Copiii sunt viitorul, iar investițiile în educație sunt de fiecare dată binevenite. Pornind de la aceste idei, reprezentanții fabricii de țevi TMK-Artrom au dat startul unor campanii sociale care au adus bucurie pentru sute de familii din județ. Fie că le-au oferit ghiozdane și rechizite copiilor, fie că au cumpărat cărți pentru bibliotecile școlii, cei de la TMK s-au implicat în proiecte care au vizat mai multe comunități rurale din județ.


Pe lângă o strategie de afaceri fără cusur, care le aduce an de an profit și renume în lumea întreagă, reprezentanții fabricii de țevi din Slatina sunt parte din comunitate. Campaniile lor de promovare a lecturii și combatere a absenteismului școlar transmit un mesaj esențial pentru menținerea copiilor aproape de lumea cunoașterii. După succesul de anul trecut al acțiunii sociale
„Cărțile copilăriei”, care a reușit dotarea bibliotecilor comunale din Grădinile, Cilieni și Osica de Sus, anul acesta TMK- Artrom întinde o altă mână de ajutor unor comunități din mediul rural.
„O mânuță și un ghizdan” înseamnă copii bucuroși că vor merge la școală cu ghiozdane și rechizite noi, dar mai înseamnă și un mesaj de încurajare transmis familiilor și copiilor cu posibilități materiale reduse. Acela că educația este extrem de importantă.
Astfel de acțiuni de responsabilitate socială vor continua, anunță cei de la TMK- Artrom, care s-au dovedit în ultimii ani parteneri de nădejde ai comunității locale.
În toate localitățile în care s-au oprit cu darurile lor de suflet, cei de la TMK-Artrom au fost primiți cu brațele deschise nu doar de elevi, ci și de dascăli, părinți și de autoritățile locale. Reacțiile micilor școlari, când au văzut minionii zâmbitori de pe ghiozdănelele colorate sau acuarele noi le demonstrează că investițiile în educație sunt de neprețuit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020