Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Apăr apa”, campanie pentru fermierii olteni
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 125

Fermierii olteni, dar și primarii localităților din mediul rural au fost astăzi invitații oficialilor din Ministerul Apelor și Pădurilor. Aceștia desfășoară o campanie prin care îi învață cum să gestioneze gunoiul provenit din creșterea animalelor. Întâlnirea a fost una interactivă, iar participanții au putut adresa întrebări specialiștilor.


Întâlnirea de astăzi este organizată în cadrul unei campanii ample a Ministerului Apelor și Pădurilor, numit „Apăr apa”, în cadrul proiectului „Controlul integrat al poluării cu nutrienți”.
Fermierii au fost invitați să adreseze specialiștilor întrebări despre gestionarea deșeurilor și protejarea mediului.
Gazdele evenimentului au fost reprezentanții Consiliului Județean, care le-au vorbit fermierilor despre importanța gestionării corecte a gunoiului.
Reprezentanții Ministerului Apelor le-au vorbit invitaților și despre modificarea Codului de bune practici agricole. Cei interesați pot veni cu propuneri de îmbunătățire, înainte de aprobarea noilor prevederi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020