Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
McDonald’s Slatina, misiune îndeplinită
22.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1257

3.000 de slătineni au trecut pragul restaurantului McDonald’s in prima zi. De la deschidere și până după miezul nopții, clienți de toate vârstele au venit să își comande mâncărurile preferate. Astăzi, reprezetanții companiei spun că au fost bine primiți de comunitatea locală și le mulțumesc celor de la Primăria Slatina pentru sprijinul oferit.


Cu deschidere față de investitori și o strategie bine pusă la punct, Primăria Slatina reușește să onoreze o promisiune importantă. Deschiderea restaurantului McDonald’s a fost primită cu bucurie de mii de slătineni, încântați că pot savura în orașul lor binecunoscutele mâncăruri. Pentru autoritățile locale, investiția înseamnă un pas uriaș în transformarea terenului abandonat al unității militare într-o zonă atractivă. Totodată, înseamnă locuri de muncă, dar și o dovadă a faptului că investitorii au încredere în politicile fiscale și facilitățile oferite de municipalitate.
Directorul restaurantului din Slatina a explicat astăzi că parteneriatul solid cu primăria a fost extrem de important în implementarea acestui proiect.
McDonald’s a fost foarte bine primit de clienții din Slatina, după cum arată bilanțul primei zile de vânzări.
Restaurantul a fost asaltat și astăzi de clienți, cei mai mulți copii sau adolescenți. Sunt bucuroși că au și în Slatina toate facilitățile McDonald’s.
După McDonald’s, Primăria Slatina va inaugura încă un obiectiv important realizat pe terenul fostei unități militare: noul parc, întins pe o suprafață de peste trei hectare, care va fi deschis publicului la sfârșitul săptămânii viitoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE