Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Supermarket din Slatina, cu produse expirate
21.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2216

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.


Restaurante, braserii, fast-food-uri, supermarketuri sau piețe alimentare. Sunt doar câteva obiective verificate de inspectorii sanitari-veterinari din județ, în zilele cu temperaturi ridicate. Aceștia au vrut să vadă dacă agenții economici respectă prevederile legale în domeniul alimentației publice. Neregulile constate au fost destul de grave. Un supermarket din Slatina avea spre vânzare produse expirate.
O altă acțiune desfășurată de inspectorii DSVSA s-a desfășurat în comun cu echipe ale Poliției și Jandarmeriei. Piețe agroalimentare, târguri, dar și trotuare sau spații neamenajate au fost locurile în care s-au făcut ample verificări. Trei dintre comercianții care își vindeau produsele lactate și brânzeturile în condiții necorespunzătoare au fost aspru sancționați.
Controalele vor continua pe durata sezonului estival și vor fi vizate toate unitățile de alimentație publică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE