Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concediu de vară pe meleaguri autohtone
18.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 224

Tichetele de vacanță oferite de instituțiile publice și private sunt mană cerească pentru turiștii și hotelierii autohtoni. Este motivul principal pentru care tot mai mulți olteni au ales ca destinații de relaxare atât stațiunile de la munte, cât și pe cele de la mare, din România. Pe locul secund în preferințele acestora se află litoralul din Bulgaria, urmat de cel din Antalya.


Voucherele de vacanță constituie, pentru multe persoane șansa de a pleca în concediu. O spun reprezentanții agențiilor de turism care, anul acesta se pot bucura de vânzări mai mari cu până la 20 %. Tichetele sunt valabile doar pe teritoriul țării noastre, acesta fiind principalul motiv pentru care majoritatea oltenilor au ales să-și petreacă concediul pe meleagurile autohtone. Cei mai organizați și-au rezervat concediul încă din iarnă și au beneficiat de reduceri consistente.
Pe locul doi în topul preferințelor se află litoralul din Bulgaria, hotelierii punând la dispoziția turiștilor servicii foarte bune, dar și o gamă variată de facilități pentru distracție și relaxare. Antalya este o altă destinație iubită de olteni. O familie formată din două persoane, care și-a rezervat sejurul din iarnă a plătit 1.200 de euro și beneficiază de servicii ultra all inclusive.
Un alt program așteptat de iubitorii de mare este „Litoralul pentru toți”. Acesta este destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, iar costul unui concediu este redus semnificativ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE