Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Caravana Culturală a romilor”, la Corabia
19.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 145

„Caravana Culturală a romilor” a ajuns și în comunitatea din Corabia. Zeci de persoane de toate vârstele au participat la acțiunile educative și creative puse la dispoziția lor de către organizatori. Piesa de teatru „Prințul cel obraznic și bătrânul înțelept” a fost savurată din plin de cei prezenți.


A doua oprire din acest an a „Caravanei Culturale a romilor” a fost la Corabia. Proiectul își propune să susțină cultura romilor, tradițională și modernă, dar și să promoveze modele din comunitate, cu scopul de a trezi interesul copiilor pentru alegerea unei meserii. La acest eveniment au răspuns invitației organizatorilor echipaje din Jandarmerie, Poliție, Pompieri și Serviciul de Ambulanță Olt, care și-au prezentat atribuțiile și dotările.
„Caravana Culturală a romilor”, eveniment organizat de Centrul Național a Romilor Romano Kher și Partida Romilor Pro-Europa a ajuns în această după amiază în comunitatea din Caracal. Cei prezenți au fost încântați de activitățile la care au participat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019