Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vreme capricioasă, copii în pericol
25.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 147

Schimbările bruște de temperatură, de la clad la frig, și invers, afectează sănătatea celor mici. Medicii spun că, în această situație, copiii trebuie ajutați, ca să nu se îmbolnăvească. Mâncarea gătită în casă, cât mai sănătos, dar și consumul de fructe și legume proaspete, îi poate salva de la o răceală chinuitoare, care se poate încheia chiar cu internarea în spital.


Trecerea bruscă de la temperaturi foarte ridicate, la unele scăzute, îi poate îmbolnăvi pe copii. Cei care au organismul mai slăbit au de suferit, în această perioadă, avertizează medicii. De aceea, ei recomandă părinților să fie foarte atenți la alimentația celor mici și să îi ajute să treacă ușor peste variațiile bruște de temperatură.
Foarte mulți părinți le administrează copiilor suplimente alimentare, pentru o mai bună imunitate. Nu este greșit, spun medicii, însă siropurile trebuie să rămână o a doua variantă. Alimentația sănătoasă este foarte importantă și este cea mai sigură soluție pentru ca organismal să capete imunitate împotriva răcelii și a virozelor de sezon.
De asemenea, foarte importantă este și vestimentația, mai spun cadrele medicale. Copiii trebuie îmbrăcați în funcție de vreme și nu de anotimp.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019