Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vreme capricioasă, copii în pericol
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 237

Schimbările bruște de temperatură, de la clad la frig, și invers, afectează sănătatea celor mici. Medicii spun că, în această situație, copiii trebuie ajutați, ca să nu se îmbolnăvească. Mâncarea gătită în casă, cât mai sănătos, dar și consumul de fructe și legume proaspete, îi poate salva de la o răceală chinuitoare, care se poate încheia chiar cu internarea în spital.


Trecerea bruscă de la temperaturi foarte ridicate, la unele scăzute, îi poate îmbolnăvi pe copii. Cei care au organismul mai slăbit au de suferit, în această perioadă, avertizează medicii. De aceea, ei recomandă părinților să fie foarte atenți la alimentația celor mici și să îi ajute să treacă ușor peste variațiile bruște de temperatură.
Foarte mulți părinți le administrează copiilor suplimente alimentare, pentru o mai bună imunitate. Nu este greșit, spun medicii, însă siropurile trebuie să rămână o a doua variantă. Alimentația sănătoasă este foarte importantă și este cea mai sigură soluție pentru ca organismal să capete imunitate împotriva răcelii și a virozelor de sezon.
De asemenea, foarte importantă este și vestimentația, mai spun cadrele medicale. Copiii trebuie îmbrăcați în funcție de vreme și nu de anotimp.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE