Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stațiile Loctrans, mai bine delimitate
25.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 104

Se refac marcajele din stațiile de autobuz Loctrans. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au decis hașurarea acestora cu vopsea de culoare galbenă pentru o mai bună identificare a lor, atât pentru conducătorii auto, cât și pentru călători.


Se întâmplă frecvent ca în stațiile de autobuz din Slatina, conducătorii auto Loctrans să nu poată îmbarca în siguranță călătorii. Fie că nu au unde să oprească, fie din comoditate, mulți șoferi își parchează autoturismele proprii în aceste zone destinate mijloacelor de transport Loctrans. Cei de la Direcția Administrarea Străzilor Slatina vin în sprijinul angajaților societății de transport în comun și refac marcajele.
Chiar dacă sunt vizibile, mulți șoferi din trafic nu respectă semnificația acestor marcaje, iar conducătorii de mijloace de transport în comun sunt nevoiți de multe ori să blocheze o bandă de circulație sau chiar tot traficul timp de câteva minute, până când urcă sau coboară călătorii.
Dacă vremea va permite, după finalizarea marcajelor rutiere din stațiile de autobuz, angajații de la Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina vor trece la refacerea marcajelor rutiere din stațiile de taxi din tot orașul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019