Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își pot tipări singuri permisele de pescuit
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 214

Noutate pentru pescarii care doresc să pescuiască pe Dunăre și Marea Neagră. De anul acesta, ei își pot tipări singuri permisele, fără a mai fi nevoiți să stea la coadă pentru tichetele pe care le primeau până acum. Mai mult, în weekend, pentru a veni în sprijinul pescarilor, angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, merg pe malul apei și tipăresc pe loc permise de pescuit.


Pescarii care merg pe Dunăre și Marea Neagră nu mai sunt nevoiți să solicite tichetele, pentru a merge la pescuit. Ei își pot tipări singuri permisul de pescuit, care rămâne în continuare gratuit. Noutatea este că o pot face de casă. Au nevoie doar de un calculator și o imprimantă, pentru asta, fără a mai fi nevoiți să stea la coadă și să piardă timpul pe la ghișee.
Cei care nu au posibilitatea să își tipărească acasă permisul de pescuit se pot adresa reprezentanților Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt.
Mai mult, angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv merg chiar pe malul apei, pentru a veni în sprijinul pescarilor și a le tipări pe loc permisul necesar.
Permisele de pescuit pentru râul Olt și barajele din județ sunt eliberate în continuare contra-cost, dar vor fi mai ușor de obținut.
Un permis de pescuit costă 130 de lei, iar pentru pensionari prețul este de 65 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019