Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își pot tipări singuri permisele de pescuit
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 562

Noutate pentru pescarii care doresc să pescuiască pe Dunăre și Marea Neagră. De anul acesta, ei își pot tipări singuri permisele, fără a mai fi nevoiți să stea la coadă pentru tichetele pe care le primeau până acum. Mai mult, în weekend, pentru a veni în sprijinul pescarilor, angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, merg pe malul apei și tipăresc pe loc permise de pescuit.


Pescarii care merg pe Dunăre și Marea Neagră nu mai sunt nevoiți să solicite tichetele, pentru a merge la pescuit. Ei își pot tipări singuri permisul de pescuit, care rămâne în continuare gratuit. Noutatea este că o pot face de casă. Au nevoie doar de un calculator și o imprimantă, pentru asta, fără a mai fi nevoiți să stea la coadă și să piardă timpul pe la ghișee.
Cei care nu au posibilitatea să își tipărească acasă permisul de pescuit se pot adresa reprezentanților Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt.
Mai mult, angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv merg chiar pe malul apei, pentru a veni în sprijinul pescarilor și a le tipări pe loc permisul necesar.
Permisele de pescuit pentru râul Olt și barajele din județ sunt eliberate în continuare contra-cost, dar vor fi mai ușor de obținut.
Un permis de pescuit costă 130 de lei, iar pentru pensionari prețul este de 65 de lei.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE