Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale noi pentru Ambulanță și Poliție
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 98

Autospeciale noi pentru Serviciul de Ambulanță și Poliția Olt. Polițiștii au primit șapte mașini de intervenție, Dacia Logan, iar Ambulanța, două autosanitare de tip C. La Poliție, mașinile au fost deja distribuite în județ. Era mare nevoie de ele, întrucât mare parte din parcul auto este învechit. Aceeași problemă și la Serviciul de Ambulnață, care mai așteaptă salvări noi, până la finalul acestui an.


Dotări noi pentru Inspectoratul de Poliție Județean Olt. Șapte autospeciale Dacia Logan au fost distribuite de Poliția Română pentru mai multe posturi de poliție din mediul rural, unde majoritatea mașinilor erau foarte vechi și se stricau frecvent. Autospecialele au toată dotarea necesară și au fost puse deja în funcțiune. Ele au ajuns, două la Poliția Rutieră Slatina și Scorniceşti, iar celelalte cinci la poliţiştii din localitățile Curtişoara, Dobroteasa, Gostavăţu, Grojdibodu şi Sprâncenata.
La finalul anului trecut, Poliția Olt a mai primit alte 20 de autospeciale de intervenție. Și Serviciul de Ambulanță Olt a primit, zilele acestea, autospeciale noi. Este vorba despre două salvări de tip C, care le sunt de mare ajutor ambulanțierilor.
Anul acesta, Ambulanței Olt i-au mai fost repartizate alte nouă echipaje medicale. Mai este însă nevoie de salvări, pentru că și aici parcul auto este destul de vechi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019