Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale noi pentru Ambulanță și Poliție
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Autospeciale noi pentru Serviciul de Ambulanță și Poliția Olt. Polițiștii au primit șapte mașini de intervenție, Dacia Logan, iar Ambulanța, două autosanitare de tip C. La Poliție, mașinile au fost deja distribuite în județ. Era mare nevoie de ele, întrucât mare parte din parcul auto este învechit. Aceeași problemă și la Serviciul de Ambulnață, care mai așteaptă salvări noi, până la finalul acestui an.


Dotări noi pentru Inspectoratul de Poliție Județean Olt. Șapte autospeciale Dacia Logan au fost distribuite de Poliția Română pentru mai multe posturi de poliție din mediul rural, unde majoritatea mașinilor erau foarte vechi și se stricau frecvent. Autospecialele au toată dotarea necesară și au fost puse deja în funcțiune. Ele au ajuns, două la Poliția Rutieră Slatina și Scorniceşti, iar celelalte cinci la poliţiştii din localitățile Curtişoara, Dobroteasa, Gostavăţu, Grojdibodu şi Sprâncenata.
La finalul anului trecut, Poliția Olt a mai primit alte 20 de autospeciale de intervenție. Și Serviciul de Ambulanță Olt a primit, zilele acestea, autospeciale noi. Este vorba despre două salvări de tip C, care le sunt de mare ajutor ambulanțierilor.
Anul acesta, Ambulanței Olt i-au mai fost repartizate alte nouă echipaje medicale. Mai este însă nevoie de salvări, pentru că și aici parcul auto este destul de vechi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE