Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Soare și distracție la Plaja Olt
16.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 774

Distracție cât cuprinde la Plaja Olt. Slătinenii au petrecut minivacanța de Rusalii la soare, relaxându-se pe șezlong, sau în apa caldă din piscină. În weekend, peste 1.000 de persoane au venit la plajă. Reprezentanții Clubului Nautic și de Agrement îi invită pe toți să se bucure de apă și soare, în condiții de siguranță.


În weekend, Plaja Olt a fost locul de distracție și relaxare pentru mulți dintre slătinenii care au dorit să petreacă minivacanța de Rusalii la soare. S-au bronzat și au petrecut timpul liber într-un mod plăcut și sigur, angajații Clubului Nautic și de Agrement și salvamarii fiind în peramnență în mijlocul lor.
Și astăzi, încă de la deschidere, slătineni de toate vârstele au venit în număr mare, la plajă.
Cei mai mici s-au distrat sub umbrelă, după ce mai întâi au trecut pe la piscină, pentru o porție zdravană de bălăceală.
La fel de bine s-au simțit și cei mari. Apă, soare, muzică, relaxare, au avut toate ingredientele pentru o zi de vară perfectă.
Plaja Olt este deschisă în fiecare zi între orele 9.30 și 20.00. Cei care doresc o plimbare pe apă pot închiria hidrobiciclete, care costă 17 lei/oră pentru două persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE