Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Soare și distracție la Plaja Olt
17.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 541

Distracție cât cuprinde la Plaja Olt. Slătinenii au petrecut minivacanța de Rusalii la soare, relaxându-se pe șezlong, sau în apa caldă din piscină. În weekend, peste 1.000 de persoane au venit la plajă. Reprezentanții Clubului Nautic și de Agrement îi invită pe toți să se bucure de apă și soare, în condiții de siguranță.


În weekend, Plaja Olt a fost locul de distracție și relaxare pentru mulți dintre slătinenii care au dorit să petreacă minivacanța de Rusalii la soare. S-au bronzat și au petrecut timpul liber într-un mod plăcut și sigur, angajații Clubului Nautic și de Agrement și salvamarii fiind în peramnență în mijlocul lor.
Și astăzi, încă de la deschidere, slătineni de toate vârstele au venit în număr mare, la plajă.
Cei mai mici s-au distrat sub umbrelă, după ce mai întâi au trecut pe la piscină, pentru o porție zdravană de bălăceală.
La fel de bine s-au simțit și cei mari. Apă, soare, muzică, relaxare, au avut toate ingredientele pentru o zi de vară perfectă.
Plaja Olt este deschisă în fiecare zi între orele 9.30 și 20.00. Cei care doresc o plimbare pe apă pot închiria hidrobiciclete, care costă 17 lei/oră pentru două persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019