Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din casă, direct în baltă
07.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 524

Revoltă în satul Jitaru! Mai mulți locuitori de aici se plâng că șanțurile care trec prin dreptul gospodăriilor nu sunt decolmatate. Din această cauză, apa provenită din precipitații a ajuns în curți, afectând locuințele.


De câteva zile, locuitorii din patru gospodării din localitatea Jitaru ies din casă direct în baltă. Cantitățile însemnate de precipitații căzute aici au umplut până la refuz șanțurile din care trec prin dreptul caselor. Asta se întâmplă pentru că cele două canale din zonă sunt înfundate, iar apa nu are pe unde să se scurgă, ajungând în curțile oamenilor.
O mână de ajutor a venit din partea unui localnic, care a pus la dispoziția oamenilor un buldoexcavator pentru a desfunda unul din canale.
La nivelul orașului Scornicești niciun canal sau șanț nu este decolmatat, spune edilul Ion Prioteasa. Deși a prevăzut inițial bani în buget cu această destinație, consilierii liberali s-au opus acestei decizii, banii fiind direcționați către alte investiții.

Edilul a promis că va rezolva problema celor patru gospodării chiar astăzi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019