Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum să aveți un concediu fără hoți
03.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 171

Pentru a avea o vacanță liniștită și în siguranță, nu uitați să vă feriți de hoți. Ei nu au concediu și profită de această perioadă, când locuințele sunt lăsate singure și poate și neasigurate. Polițiștii au pregătit o serie de sfaturi, iar dacă ținem cont de ele, am putea ține și rău-făcătorii la distanță.


Atenție la hoți când plecați în vacanță! Polițiștii spun că aceștia profită de perioada verii și fură din locuințe, mașini și bagaje. Cel mai important este să fim vigilenți, susțin oamenii legii, pentru ca hoții să nu ne strice vacanța. Astfel, dacă plecați la munte sau la mare și călătoriți cu trenul, aveți grijă la bagaje și bunurile de valoare.
Mare atenție și la călătoriile cu avionul. Un moment de neatenție este suficient să vă treziți fără bagaje.
Atunci când oferiți datele cardului pe internet, verificați întotdeauna dacă preluarea datelor se face prin protocol securizat. Nu trebuie neglijate nici buzunarele, în special când vă aflați în locuri aglomerate.
Locuințele nu trebuie lăsate descuiate sau cu geamurile deschise. Evitați să lăsați bilet în ușă în care anunțați că sunteți plecat în concediu. Acest lucru poate fi o invitație pentru hoți. De la începutul anului, în primele șase luni au fost înregistrate 277 de furturi din locuințe, iar în 2017 au fost 280 de astfel de fapte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019