Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum să aveți un concediu fără hoți
03.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 172

Pentru a avea o vacanță liniștită și în siguranță, nu uitați să vă feriți de hoți. Ei nu au concediu și profită de această perioadă, când locuințele sunt lăsate singure și poate și neasigurate. Polițiștii au pregătit o serie de sfaturi, iar dacă ținem cont de ele, am putea ține și rău-făcătorii la distanță.


Atenție la hoți când plecați în vacanță! Polițiștii spun că aceștia profită de perioada verii și fură din locuințe, mașini și bagaje. Cel mai important este să fim vigilenți, susțin oamenii legii, pentru ca hoții să nu ne strice vacanța. Astfel, dacă plecați la munte sau la mare și călătoriți cu trenul, aveți grijă la bagaje și bunurile de valoare.
Mare atenție și la călătoriile cu avionul. Un moment de neatenție este suficient să vă treziți fără bagaje.
Atunci când oferiți datele cardului pe internet, verificați întotdeauna dacă preluarea datelor se face prin protocol securizat. Nu trebuie neglijate nici buzunarele, în special când vă aflați în locuri aglomerate.
Locuințele nu trebuie lăsate descuiate sau cu geamurile deschise. Evitați să lăsați bilet în ușă în care anunțați că sunteți plecat în concediu. Acest lucru poate fi o invitație pentru hoți. De la începutul anului, în primele șase luni au fost înregistrate 277 de furturi din locuințe, iar în 2017 au fost 280 de astfel de fapte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019