Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Permise și înmatriculări, programare națională
16.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 720

De astăzi, programările la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Olt se fac în sistemul centralizat de la nivel național. Prefectura informează că a fost lansată aplicația de programare on-line pentru mai multe servicii. Acest lucru va duce la o eficientizare a activității, menite să elimine cozile de la ghișee. Până acum, programările se făceau pe site-ul Prefecturii.


 O nouă aplicație de programare on-line, în sistem centralizat, la nivel național, a fost lansată, astăzi, pentru Serviciul de Permise Auto și Înmatricularea Vehiculelor Olt. Dacă până acum, programările se făceau pe site-ul Prefecturii, de astăzi funcționează aplicația de la nivel național pentru următoarele servicii: preschimbare permis românesc, transcriere vehicul înmatriculat în România, autorizare provizorie - numere roșii, radiere vehicul, duplicat permis românesc, duplicat certificat înmatriculare, preschimbare permis străin.
Aplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului - Județul Olt
Pentru evitarea problemelor, Prefectura Olt recomandă solicitanților:
- să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația;
- să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare;
- înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la numerele de telefon 0249.410090, 0249.410104 interior 20842 sau 20839.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018