Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bal pentru bobocii de la Metalurgic
23.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2863

Frumoși, talentați și plini de viață, bobocii de la Colegiul Tehnic Metalurgic au fost cele mai importante personaje din cadrul balului organizat de colegii mai mari. În cadrul evenimentului au fost spectacole de muzică și dans, teste de cultură generală, dar și nelipsitele probe de frumusețe. Conducerea școlii și profesorii le-au fost alături, să îi încurajeze în activitățile pe care le desfășoară.


 Au avut la dispoziție câteva luni să descopere viața de licean, iar acum au fost chemați să își demonstreze talentul și să dea frâu liber distracției, la „Balul bobocilor”. Elevii de clasa a IX-a, dar și colegii mai mari și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Metalurgic au participat aseară la o petrecere specială. Organizatori au fost colegii din clasele mai mari, care au vrut să le facă o surpriză tuturor invitaților.
Bobocii au fost provocați să se întreacă în frumusețe și inteligență, fiind susținuți puternic de colegii de clasă sau de liceenii mai mari.
Alături de liceenii de la metalurgic a fost și artistul Cătălin Mihalache, care a realizat portrete și caricaturi.
Copiii corului Vocess Primavaera, parteneri ai celor de la Metalurgic, au venit și ei la balul bobocilor, să încânte participanții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE