Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Povestea domnului Craciun
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 71

Nicu Crăciun este un slătinean obişnuit, dar a reuşit să ofere un cadou de sărbători unei familii. Un bărbat şi-a pierdut portofelul cu acte şi bani în parcarea unde lucrează ca taxator domnul Cărciun. Iar el a făcut un gest normal, aşa cum spune din suflet când povesteşte întâmplarea. A dus imediat portofelul cu bani, carduri şi acte la Poliţie, iar familia respectivă a venit să îl cunoască şi să îi mulţumească.
Dacă aţi parcat maşina în zona Poliţiei Rutiere, este imposibil să nu vă fi întâlnit cu domnul Crăciun. Este taxator la Imobiliare Consloc aici şi are grijă nu numai să taie bilete de parcare, ci şi de maşinile şi bunurile cetăţenilor. De exemplu, în urmă cu câteva zile, un slătinean şi-a pierdut aici portofelul, dar cu ajutorul lui Nicu Crăciun, sărbătorile lui au fost la fel de frumoase.

Gestul lui Nicu Crăciun a fost apreciat de cei pe care i-a ajutat, fără să îi cunoască.

Şi conducerea Imobiliare Consloc a lăudat gestul lui Nicu Crăciun.

Nicu Crăciun are 47 de ani şi doi copii, o fată şi un băiat, pe care i-a învăţat că munca, cinstea şi vorba bună sunt cele mai importante în viaţă. Munca de zi cu zi în stradă l-a învăţat să aibă multă răbdare cu oamenii şi să îi înţeleagă.

REDACTOR: CRINA JILAVU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020