Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În ajutorul sinistraţilor
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 50

Judeţul Olt s-a aflat sub incidenţa atenţionării hidrologice de cod portocaliu până astăzi, la orele 18.00, pe râul Călmăţui. Ca urmare a căderilor masive de apă din ultima perioadă mai multe localităţi au fost afectate de inundaţii.
În această dimineaţă, efective din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal şi ai Staţiei de Pompieri Scorniceşti s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi două motopompe în comunele Icoana şi Dăneasa pentru a evacuarea apei din gospodăriile oamenilor. Un echipaj din cadrul Inspectoratului s-a deplasat în judeţul Teleorman, pentru a-şi ajuta colegii din Roşiorii de Vede. În continuare, la sediul I.S.U. Olt este constituită grupa operativă de la nivel judeţean care îşi desfăşoară activitatea permanent pentru monitorizarea situaţiei existente.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020