Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Informaţi, nu amendaţi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 54

Zeci de şoferi au fost opriţi astăzi în trafic. Din fericire, nimeni nu a fost controlat în amănunt şi nici nu s-a aplicat vreo amendă. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier i-au informat cu privire la obligaţiile care le revin pe timp de iarnă în ceea ce priveşte echiparea autovehiculelor.  
Majoritatea şoferilor care au circulat astăzi pe bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Crişan au fost astăzi traşi pe dreapta de agenţii rutieri.

Preţ de câteva ore, echipe mixte alcătuite din poliţişti rutieri şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Educaţie şi Siguranţă Rutieră au acţionat pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic.

Aceasta nu este însă singura acţiune de acest gen ce se desfăşoară în Olt în luna decembrie.

În urma actvităţilor de control efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a constatat că şoferii olteni au fost precauţi. Sezonul rece şi zăpada i-a prins cu autoturismele echipate, fiind aplicate doar câteva amenzi.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020