Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Călătorie în lumea poveştilor
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 46

Sala Centrului Cultural Eugen Ionescu s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de persoane venite să urmărească spectacolul pregătit de copiii din căsuţele de plasament. Toţi cei prezenţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului „Sărbători de basm” au retrăit momentele copilăriei, alături de Moş Crăciun, îngeraşi şi spiriduşi.
Chiar dacă peisajul de iarnă se lasă aşteptat pe meleagurile slătinene, zăpada s-a aşternut astăzi în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu. Încă de la intrare, invitaţii au păşit într-o atmosferă de basm, creată cu multă migală de spiriduşii Direcţiei de Protecţie a Copilului. La spectacolul de azi, micuţii au avut aproape toţi oamenii dragi, care le-au fost alături atât în momente fericite, dar şi atunci când le-a fost greu.

Pe scena ruptă parcă din poveşti şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, cu sacul încărcat cu daruri pentru copiii cuminţi.

Chiar dacă s-au pregătit îndelung pentru ca acest eveniment să fie o reuşită, copiii au uitat tot efortul depus. Îşi doresc doar să împărtăşească tuturor dragoste.

Acest spectacol a fost opera copiilor instituţionalizaţi în toate centrele şi căsuţele de plasament din judeţul Olt. Un eveniment în familie, presărat cu zâmbete de copii, muzică, dans şi, nu în ultimul rând, fericire.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020