Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbători de basm
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 132

Peste o sută de copii instituţionalizaţi în căsuţele de plasament din judeţ vor anima joia aceasta atmosfera la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Cea de-a doua ediţie a „Sărbătorilor de basm” vine cu multe surprize pentru toţi cei care doresc să le fie alături şi anul acesta.




Chiar dacă nu au cum să îşi petreacă sărbătorile de iarnă alături de familiile naturale, micuţii din cadrul centrelor de plasament vor petrece şi anul acesta în marea familie a Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Aşa cum ne-au obişnuit încă de anul trecut, ei au organizat un nou spectacol dedicat lunii decembrie şi bucuriilor aduse de evenimentele importante din această perioadă.

Încă de la intrare, invitaţii vor pătrunde într-un tărâm de basm creat cu ajutorul decoraţiunilor realizate chiar de copii.

Spectacolul „Sărbători de basm” va avea loc joi, cu începere de la ora 14:00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Copiii vor avea parte de surprize şi săptămâna viitoare, atunci când vor participa la îndrăgitul eveniment „Tradiţii de Ignat”.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE