Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi doze de vaccin anti-gripal pentru județul Olt
08.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 135

O nouă tranșă de vaccin anti-gripal a ajuns în județul Olt. Aproape 15.000 de doze a primit, ieri, Direcția de Sănătate Publică. Vaccinul urmează să fie ridicat de medicii de familie în perioada următoare. Astfel, va continua imunizarea copiilor și a persoanelor cu risc de îmbolnăvire. Medicii reamintesc că imunizarea anti-gripală se poate face concomitent cu cea anti-Covid.


 Încă o tranșă de vaccin antigripal a ajuns în județul Olt. De data aceasta, dozele primite sunt în cantitate mai mare, față de celelalte două serii ajunse la DSP, de la începutul sezonului rece. Este vorba despre aproape 15.000 de doze de vaccin, care au ajuns ieri în depozitul DSP Olt.
Vor fi vaccinați cu prioritate copiii și persoanele din categoriile cu risc de îmbolnăvire:
-copii cu vârsta peste 6 luni, personalul medical și nemedical din spitale, din cabinetele de medicină de familie, din unitățile medico- sociale și de la DSP;
-persoanele adulte aflate pe listele medicilor de familie;
-personalul din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale și al Serviciului Român de Informații, apare în comunicatul DSP.

Până în prezent, în Olt au fost vaccinate peste 15.000 de persoane. DSP a solicitat pentru vaccinarea anti-gripală din acest sezon aproape 50.000 de doze. Începând de anul acesta, vaccinarea anti-gripală va fi introdusă în Registrul Electronic Național de Vaccinări, la fel ca și imunizarea anti-Covid.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE