Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„V-ați vaccinat copiii încă de la naștere, vaccinați-i și anti-Covid”
06.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 140

V-ați vaccinat copiii încă de la naștere, vaccinați-i și anti-Covid și vor fi bine”! Este mesajul unui medic de la Direcția de Sănătate Publică Olt, care în cadrul emisiunii IMPERATIV de la OLT Tv a vorbit despre situația cazurilor de Covid la copii și despre vaccinarea acestora. Medicul a făcut apel la părinți să nu fie reticenți la vaccinare și să își protejeze copii de bolile grave prin imunizare.


 Începe vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Autoritățile au demarat deja procedurile pentru angajarea de personal și amenajarea spațiilor în care va fi făcută imunizarea micuților. Primăriile vor fi cele care vor recruta personal medical cu experiență în domeniul Pediatriei.
Numai în perioada 1 septembrie-30 noiembrie, la nivelul județului Olt, au fost confirmați pozitiv peste 1.300 de copii. Doi dintre ei au fost transferați în stare gravă la București.
Medicul de la DSP face apel la părinți să își vaccineze copiii anti-Covid. Sunt imunizați încă de la naștere împotriva mai multor boli grave, iar vaccinul Pfizer îi va proteja de acest virus periculos, care nu dispare de aproape doi ani de zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE