Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina│O gură de oxigen, înainte de valul V
03.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 291

31 de pacienți pozitivi sunt internați în prezent la Spitalul Județean de Urgență cu forme medii și grave de Covid. Cadrele medicale spun că este o perioadă de relaxare, dar rămân în continuare în gardă, în cazul în care numărul îmbolnăvirilor va crește din nou.


 Se menține în continuare scăzut numărul pacienților cu Covid internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astăzi sunt puțin peste 30 de persoane pozitive, printre care și un copil internat în Sectorul Covid-Pediatrie.
Chiar dacă a scăzut numărul pacienților cu Covid, pericolul nu a trecut, spun medicii.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Florin Popa, îndeamnă părinții să își vaccineze copiii anti-Covid. Pentru că numai așa putem scăpa de această pandemie.
Restricțiile pentru prevenirea îmbolnăvirii de Covid-19 se mențin în continuare la Spitalul din Slatina. Unitatea medicală dispune și de stocul necesar de echipamente de protectie și materiale sanitare, dar și de o parte din medicamente. Nu sunt, în schimb, rezerve de Remdesivir și Tocilizumab, tratament care vine în cantități mici și este administrat imediat pacienților internați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE