Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 4.000 de olteni vaccinați cu prima doză
22.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1048

Oltenii au început mobilizarea pentru vaccinare. Autoritățile spun că a crescut semnificativ numărul imunizărilor în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că oamenii au înțeles importanța vaccinării. Numai în ultima săptămână, în județul Olt, peste 4.000 de oameni s-au vaccinat cu prima doză.


 Crește procentul de vaccinare împotriva Covid-19 în județul Olt. Mii de persoane au mers la centrele de imunizare, în ultima săptămână, de teama îmbolnăvirii de coronavirus. La Slatina a fost coadă și astăzi, pentru imunizare.
Numai ieri, din cele peste 800 de persoane vaccinate, jumătate s-au aflat la prima doză.
Direcția de Sănătate Publică Olt spune că numărul imunizărilor pentru cei aflați la prima doză a crescut foarte mult săptămâna aceasta, ieri fiind înregistrat un record al imunizărilor.
De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent, în județul Olt au fost administrate 178.244 de doze de vaccin anti-Covid. Procentul de vaccinare înregistrat la nivelul județului a trecut de 22%. Autoritățile fac în continuare apel la vaccinare și speră ca rata de imunizare să crească mult mai mult în perioada următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021