Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Fără oxigen, pacienții se sufocă și mor din cauza Covid”
22.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 365

„Este plin spitalul de pacienți Covid. Majoritatea sunt conectați la oxigen, unii chiar și la câte două surse. Cel mai tânăr pacient are în jur de treizeci de ani. Avem și câteva persoane vaccinate, dar cu o formă ușoară de boală. Îi rog pe toți să se vaccineze, doar vaccinul îi mai poate salva”. Este declarația cutremurătoare a medicului Marius Ionescu, de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina.


 Este dezastru în spitale din cauza numărului mare de pacienți infectați. Îmbolnăvirile cresc de la o zi la alta, spitalele nu mai au locuri libere, iar ambulanțele aduc în continuu pacienți Covid. Astăzi la prânz, 130 de oameni erau internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu forme medii și grave de boală. Cum mai fac față medicii valului patru de îmbolnăviri, ce le spun pacienții medicilor în momentul în care aceștia intră în saloanele Covid și cum va evolua această situație, ne supune medicul Marius Ionescu, de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina.
În Sectorul Pediatrie-Covid al Spitalului Județean de Urgență Slatina erau internați astăzi la prânz zece copii, un suspect și șase însoțitori. Cei mai mulți dintre copii au vârste sub trei ani, spun cadrele medicale. Din fericire, toți au forme ușoare de boală, chiar dacă necesită supraveghere medicală de specialitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021