Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
300 de vouchere de vaccinare distribuite la Slatina
22.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4509

300 de persoane au primit vouchere de vaccinare, la Slatina, pentru luna septembrie. Distribuirea tichetelor continuă, iar de săptămâna viitoare începe acordarea voucherelor pentru cei imunizați cu schemă completă în luna octombrie.


 La Centrul de Vaccinare de la Agricol au fost distribuite 300 de vouchere pentru cei care s-au vaccinat împotriva Covid-19. Potrivit celor de la DSP Olt, centrului i-au fost repartizate în total 1.200 de doze, iar în prezent sunt distribuite cele pentru luna septembrie. După ce vor primi tichete toți cei imunizați în această perioadă, începe oferirea voucherelor pentru persoanele vaccinate în octombrie.
Aproape 3.000 de vouchere de vaccinare a distribuit DSP Olt centrelor de imunizare din județ. Primesc tichete de vaccinare cei care se imunizează cu o singură doză, respectiv Johnson & Johnson, și cei care fac primele două doze din celelalte tipuri de vaccin. Nu se acorde tichete persoanelor care fac a treia doză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021