Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispozitive medicale noi pentru asigurați
21.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 110

Trei dispozitive medicale noi au fost introduse pe lista echipamentelor solicitate de asigurații cu deficiențe de sănătate. Unul dintre dispozitive este recomandat pentru afecțiuni în sfera ORL, iar celelalte două, sunt componente pentru protezele folosite la membrele inferioare.


 Începând de luna aceasta, asigurații care beneficiază de dispozitive medicale au la dispoziție trei noi echipamente pentru recuperarea deficiențelor de sănătate pe care le au. Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt anunță că noile dispozitive pot fi solicitate începând chiar de luna aceasta. Este vorba despre un dispozitiv folosit în sfera ORL și încă două, necesare pentru cei care au proteze la membrele inferioare.
Cele două dispozitive pentru membrele inferioare se acordă pentru amputaţie ca urmare a complicaţiilor diabetului zaharat şi ca urmare a afecţiunilor neoplazice la nivelul membrului inferior, la recomandarea medicului de specialitate.
Pentru unul dintre dispozitive, CAS Olt suportă suma de 258 de lei, iar pentru celelalte două, casa de sănătate decontează 2.177 de lei. Până în prezent, mai mulți asigurați au solicitat noile dispozitive medicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021