Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii
19.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2410

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.


 Peste 500 de persoane din județul Olt au ajuns la medic, în ultima săptămână, cu viroze respiratorii. Este a doua săptămână de supraveghere a acestor îmbolnăviri de sezon, care sunt monitorizate în fiecare an, începând din luna octombrie. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, tinerii sunt cei mai afectați de viroze.
Pentru prevenirea îmbolnăvirii, cadrele medicale recomandă evitarea, pe cât posibil, a aglomerărilor de persoane şi a contactului cu persoanele bolnave. Respectarea unui regim sănătos de viață, respectiv, alimentație bogată în legume și fructe. Foarte importantă este menţinerea la domiciliu a copiilor bolnavi, pentru evitarea transmiterii bolii în comunitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021