Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început distribuirea tichetelor pentru vaccinare
13.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2928

A început distribuirea tichetelor de masă pentru vaccinare și la Slatina. Primele vouchere, în valoare de 100 de lei, au fost deja oferite celor imunizați începând din data de 31 august. Primesc aceste bonuri de masă cei care au două doze de vaccin, dar și cei care fac vaccinul cu o singură doză, respectiv Johnson & Johnson. Nu se acordă tichete pentru persoanele care se vaccinează cu doza trei.


 Tichetele de masă pentru vaccinarea împotriva Covid-19 se acordă, de astăzi, și la Slatina. Acestea sunt oferite persoanelor care au făcut vaccinul începând cu data de 31 august, urmând ca după distribuirea retroactivă să înceapă distribuirea la zi.
Pentru a nu se crea aglomerație, reprezentanții Centrului de Vaccinare Slatina îi sună pe beneficiarii de vouchere și le spun la ce oră pot să vină.
Voucherele se înmânează personal celui vaccinat. Ele nu pot fi ridicate de alți membri ai familiei.
Printre persoanele venite astăzi la vaccinare am întâlnit doi soți care au solicitat doza trei de vaccin. Sunt de părere că inițiativa autorităților de a oferi tichete de masă pentru vaccinare nu va ajuta în niciun fel la creșterea procentului de imunizare.
Sute de persoane sunt imunizate zilnic la Centrul de Vaccinare din Slatina. Cele mai cerute vaccinuri sunt Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson. Imunizarea continuă și cu Astra Zeneca, la Slatina, însă numărul solicitărilor este mult mai mic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021