Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La oxigen din cauza Covid, dar nu crede că are boala
15.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1121

Spitalele oltene se umplu de pacienți Covid. Numai la Slatina sunt internați 28 de bolnavi confirmați, patru dintre ei în stare gravă la Terapie Intensivă. Printre aceștia se află și un bărbat care, deși are nevoie de oxigen în urma infecției cu Sars-Cov-2, el nu crede în existența virusului.


Valul patru de îmbolnăviri de Covid umple spitalele din Olt. La Slatina, mare parte din numărul de locuri sunt ocupate. Asta în condițiile în care medicii internează doar cazurile grave, întrucât pacienții cu forme ușoare de boală sunt trimiși acasă, cu tratament.
Spitalul Județean de Urgență Slatina este pregătit să trateze și copiii confirmați pozitiv. Cel mai mic pacient depistat cu Covid-19 are doar șapte săptămâni.
Majoritatea pacienților infectați sunt nevaccinați. Doar câteva persoane imunizate au făcut coronavirus, însă forme ușoare de boală, spune medicul șef de la Infecțioase.
Deși a trecut mai bine de un an de la începerea pandemiei, sunt încă oameni care nu cred în Covid-19. Iar alții au început să creadă abia după ce au trecut prin boală.
Dacă în primele valuri de coronavirus, cei mai mulți pacienți acuzau lipsa gustului și mirosului, acum cele mai des întâlnite simptome sunt tulburările digestive. Medicii fac apel în continuare la vaccinare, pentru a scăpa de această pandemie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE