Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Unii medici de familie vor vaccina anti-Covid
08.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 272

Din luna mai, începe vaccinarea anti-Covid și în cabinetele medicilor de familie din județul Olt. Doar în unele, pentru că mulți medici nu vor să se implice în procesul de imunizare al populației. Invocă mai multe motive: nu îndeplinesc anumite condiții, sunt prost plătiți și se tem de eventuale reacții adverse ce ar putea apărea la persoanele vaccinate.


 Începând din luna mai, medicii de familie din județul Olt vor putea vaccina anti-Covid. Cei care vor, evident, pentru că unii au refuzat acest lucru, din mai multe motive.
În județul Olt sunt 222 de medici de familie. Oficial, dintre aceștia, 146 s-au arătat dispuși să vaccineze anti-Covid.
Neoficial, însă, aproximativ 100 de medici de familie vor începe vaccinarea împotriva virusului Sars-Cov-2.
De ce refuză medicii de familie să se implice în acesată campanie? Ne spune medicul Viorel Rădulescu, vicepreședintele Colegiului Medicilor de Familie Olt.
Refuzul oamenilor să se vaccineze, banii puțini pe care i-ar primi pentru fiecare doză administrată, dar și teama de posibile reacții adverse completează lista motivelor pentru care medicii de familie nu vor să vaccineze populația împotriva coronavirusului.
Până în prezent, peste 13.000 de persoane au făcut vaccinul anti-Covid în centrele de vaccinare înființate la nivelul județului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE