Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SJU Slatina, spital suport COVID-19
08.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 893

Spitalul Județean de Urgență Slatina a devenit spital suport pentru tratarea pacienților cu Covid-19, la fel ca și Spitalul Municipal Caracal. Printr-un ordin emis de Ministerul Sănătății, Spitalul din Slatina este a doua unitate medicală din județ care tratează pacienții confirmați cu virusul Sars-Cov-2, care au și comorbidități.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina este spital suport-Covid. Recent, Ministerul Sănătății a emis Ordinul 434, prin care Spitalul Slatina a fost încadrat în faza I, privind tratarea bolnavilor de coronavirus care au și comorbidități.
Până acum, unitatea medicală din Slatina doar ajuta Spitalul Municipal Caracal –primul spital suport COVID din județ, în contextul pandemiei de coronavirus.
Astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Slatina erau internați 67 de pacienți confirmați, 7 suspecți, iar 8 se aflau la Terapie Intensivă, în stare gravă.
Conducerea unității medicale a început demersurile pentru a înființa o gardă suport la Secția de Boli Infecțioase, în Sectorul Covid. Cea de-a doua linie de gardă va fi asigurată de medici din alte secții, care vin în sprijinul colegilor de la Infecțioase, și așa supraaglomerați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE