Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai mulți tineri cu Covid-19
07.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 243

Ambulanța Olt este solicitată în continuare, de zeci de ori pe zi, pentru recoltarea probelor privind testul Covid-19. 60 de testări sunt făcute zilnic, spun medicii de pe echipajele medicale. Și mai îngrijorător este faptul că transportă la spital din ce în ce mai mulți bolnavi de Covid în stare medie spre gravă.


 Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță Olt sunt chemate în continuare în tot județul pentru testul Covid. Numărul solicitărilor zilnice este în media ultimelor trei săptămâni, spune unul dintre medicii de la Ambulanță. Adică în jur de 60 de recoltări, fie pentru testul rapid, fie pentru cel PCR, într-o gardă de 24 de ore. Grav este că a crescut numărul pacienților pe care salvarea îi duce la spital cu simptome din ce în ce mai grave, în urma infectării cu virusul Sars-Cov-2.
Iar majoritatea pacienților Covid cu forme ușoare de boală, care ajung cu salvarea la spital sunt duși înapoi acasă, tot de echipajul medical. Și asta pentru a nu se supraaglomera spitalele și așa pline de pacienți confirmați, suspecți sau internați la Terapie Intensivă.
Apelul medicilor este să nu stăm acasă cu simptome de boală, fără a lua tratament. Virusul evoluează imprevizibil și riscăm să ajungem direct la oxigen, sau, și mai grav, să fim intubați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE