Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Împreună pentru o lume mai sănătoasă”
06.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 130

Este Ziua Mondială a Sănătății. Ziua eroilor din sănătate, a celor aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Cadrele medicale sărbătoresc prin muncă, prin tratarea pacienților internați cu Covid și transmit tuturor să respecte măsurile de protecție, pentru că, în curând, nu vor mai avea locuri să îi trateze. Toate spitalele din țară sunt pline de bolnavi, unii dintre ei în stare foarte gravă.


 7 aprilie. Este Ziua Mondială a Sănătății. Un domeniu care luptă de peste un an cu pandemia de coronavirus. Toți eroii din sistem sărbătoresc această zi prin muncă. Îi tratează pe pacienții infectați cu virusul Sars-Cov-2. Iar mesajul campaniei este unul cât se poate de clar: să luptăm împreună pentru a scăpa de acest virus periculos.
În 2020, Ziua Mondială a Sănătăţii a sărbătorit munca asistentelor medicale şi a moaşelor şi s-a reamintit, cu acest prilej, liderilor mondiali, rolul critic pe care acestea îl au în menţinerea unei lumi sănătoase. În contextul actual, în plină pandemie de COVID-19, cadrele medicale se află în prima linie oferind îngrijiri şi tratament celor infectați cu Sars-Cov-2.
În prezent, situația este disperată în aproape toate spitalele. Puține unități medicale mai au câteva locuri în Sectoarele Covid, în timp ce secțiile ATI gem de pacienți în stare gravă. Iată mesajul managerului Spitalului Județean de Urgență Slatina și al câtorva medici, în contextul situației actuale privind numărul mare de pacienți confirmați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE