Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Gardă suport pentru bolnavii Covid
06.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 354

Se pregătește a doua linie de gardă pentru Sectorul Covid din Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Astăzi a avut loc o ședință cu medicii care vor ajuta la tratarea bolnavilor de Covid, iar aceștia au cerut asigurări de la Ministerul Sănătății că nu vor fi acuzați de malpraxis prin activitatea pe care o desfășoară pe o altă secție care nu are specialitatea lor.


Va fi înființată o nouă gardă la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Decizia a fost luată ca urmare a supraaglomerării secției și a medicilor de acolo. Astfel, medici din Secțiile Neurologie, Oncologie Cardiologie, Medicină Internă și Hematologie îi vor ajuta pe colegii lor de la Infecțioase în tratarea bolnavilor de Covid.
Astăzi a avut loc o ședință cu toți acești specialiști care vor lucra în Sectorul Covid.
Medicii care urmează să asigure gărzi suport la Infecțioase au spus că sunt de acord cu toții să lucreze în sectorul Covid, dar că este nevoie de precizări clare de la Ministerul Sănătății privind activitatea lor pe această secție.
Vor fi asigurate câte cinci gărzi pe lună la Secția de Boli Infecțioase. În acest sens, reprezentanții Spitalului Slatina au solicitat astăzi avizul DSP pentru înființarea liniei suport de gardă la Infecțioase-Sectorul Covid.
Astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Slatina erau internați 65 de pacienți confirmați cu virusul Sars-Cov-2, cinci suspecți, iar opt se aflau la Terapie Intensivă în stare gravă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE