Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt| 21 de îmbolnăviri și trei decese
22.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 168

21 de noi confirmări pentru Covid-19 în județul Olt și trei decese. Este situația transmisă astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, privind numărul cazurilor de coronavirus. Cele trei persoane răpuse de virusul chinezesc aveau vârste cuprinse între 56 și 78 de ani.


 Covid-19 a mai îmbolnăvit 21 de persoane și a ucis alte trei, în Olt. Grupul de Comunicare Strategică a transmis, astăzi, că numărul îmbolnăvirilor în județ a ajuns la 11.161, iar cel al deceselor, la 257.
Ultimii trei olteni răpuși de coronavirus sunt o femeie și doi bărbați, de 56, 73 și 78 de ani.
Toți aveau comorbidități, printre care diabet, ciroză hepatică și astm bronșic. Femeia de 78 de ani a pierdut lupta cu moartea la scurt timp după ce a ajuns la spital. Pe 19 februarie s-a internat la Caracal, iar pe 21 a decedat.
În spitalele din județ sunt astăzi internate 87 de persoane, iar la Terapie Intensivă sunt în stare gravă 18.
Rata de infectare la nivelul judeţului a ajuns la 0,79 la mia de locuitori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021