Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Dacă noi ne vaccinăm, haideți alături de noi!“
18.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 827

Reinfectarea COVID este acum teama mare a medicilor, care spun că reapariția bolii este mult mai gravă decât forma inițială. Asta reiese în urma studiilor de specialitate, dar și a câtorva cazuri înregistrate deja la nivel mondial, unul dintre acestea fiind și la Spitalul Județean de Urgență Slatina.


 Medicii infecționiști sunt în alertă, după ce au început să apară cazuri de reinfectare cu Sars-Cov-2. Dacă la prima confirmare cu Covid-19, pacienții au dus boala pe picioare, reapariția bolii poate avea urmări mult mai grave, spune medicul-șef de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Iar după prima infectare cu Sars-Cov-2, nimeni nu garantează că boala nu revine. La pacienții deja reconfirmați, virusul a apărut cam după trei – șase luni de la prima infectare.
Soluția rămâne vaccinarea, spun medicii, care fac apel disperat la toată lumea să accepte imunizarea. Cu cât se vaccinează mai multe persoane, cu atât pandemia este oprită mai repede, transmite șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024