Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alarmant! COVID-19 în forme tot mai grave
18.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 660

Mai puține cazuri de coronavirus, dar în forme mult mai severe. Este mesajul alarmant al medicului șef de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Soluția salvatoare este vaccinarea populației în număr cât mai mare, pentru a scăpa de virusul ucigător.


 O veste bună și alta proastă. În timp ce cazurile de coronavirus au scăzut considerabil în ultima perioadă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, formele severe s-au înmulțit. Aproape toți pacienții internați în prezent au nevoie de oxigen, și asta pentru că, mulți dintre ei au ajuns prea târziu la spital.
Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina nu mai este luată cu asalt, așa cum se întâmpla la începutul pandemiei, dar pericolul nu a trecut. Ieri, pe secție erau internați 19 pacienți confirmați și 10 suspecți. Trebuie să respectăm în continuare măsurile de protecție individuală și să nu uităm de mască și distanțare, spune medicul șef.
S-a ajuns la aceste forme grave de îmbolnăvire pentru că majoritatea pacienților ajung târziu la spital. Încearcă întâi să se trateze singuri acasă și abia când starea li se agravează, merg la medic.
Vaccinarea este soluția salvatoare, susțin cadrele medicale, chiar și pentru cei care au trecut prin infecția cu virusul Sars-Cov-2. De aceea, este foarte important ca procentul de vaccinare a populației să fie cât mai mare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE