Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alte patru centre de vaccinare în Olt
14.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4094

Județul Olt are în prezent patru centre de vaccinare, toate sunt destinate imunizării cadrelor medicale. După începerea cele de-a doua faze de vaccinare, numărul centrelor va crește la nivelul județului. Alte patru, care sunt deja în curs de amenajare, vor deveni funcționale în perioada imediat următoare. Trei dintre acestea vor funcționa în municipiul Slatina.


Campania de vaccinare împotriva Covid-19 continuă în bune condiții, în județul Olt. Până în prezent, în cele patru centre de vaccinare înființate la Spitalele din Slatina, Caracal, Corabia și Balș au fost imunizate 2.600 de persoane: medici, asistente, infirmiere și brancardieri, personal aflat în prima linie în lupta cu virusul Sars-Cov-2. Autoritățile vor dubla numărul centrelor de imunizare. Alte patru vor deveni funcționale în perioada imediat următoare.
În urma imunizării în această primă fază, în Olt au fost înregistrate 6 reacții adverse, toate comune și minore. Autoritățile îi încurajează pe toți să facă acest vaccin salvator.
Ieri, în cadrul fazei I de imunizare s-au vaccinat 216 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, 108 de la Spitalul municipal Caracal, 12 de la Spitalul orășenesc Corabia și 30 de la Spitalul orășenesc Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021