Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Dacă nu ne vaccinăm toți, agonia se va prelungi“
13.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 409

Medicul neurolog Carmen Stancu, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, îndeamnă tot personalul medical, dar și toți oamenii, să accepte vaccinul împotriva Covid-19. Numai așa putem scăpa de virusul periculos, spune aceasta. Dacă vaccinul nu va fi acceptat de toată lumea, lupta este deja pierdută, iar toți cei care s-au imunizat până acum, au făcut-o degeaba.


Un cunoscut medic slătinean face apel către colegii săi, dar și către toți oamenii, să facă vaccinul împotriva Covid-19. Neurologul Carmen Stancu, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, s-a vaccinat și spune că nu a avut nicio reacție alergică. Este convinsă, sută la sută, că vaccinul împotriva virusului Sars-Cov-2 este sigur și singurul care ne poate ajuta să scăpam de această boală, care zilnic ucide oameni.

Neurologul Carmen Stancu a suferit în trecut mai multe episoade alergice. Cu toate acestea, a acceptat vaccinarea fără să se teamă de reacții adverse. Ea spune că are încredere totală în vaccinul împotriva coronavirusului și îndeamnă pe toată lumea să îl facă. Pentru că, dacă nu o facem cu toții, lupta este deja pierdută.

Numărul imunizărilor în Olt crește. Numai ieri, 330 de persoane s-au vaccinat împotriva Covid-19. Dintre acestea, 205 sunt angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar 115 de la Spitalul municipal Caracal.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE