Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt | Peste 2000 de persoane vaccinate anti-COVID
12.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 145

Continuă campania de vaccinare anti-COVID în Olt. 2.600 de doze au fost distribuite în mai multe tranșe centrelor înființate la nivelul județului. Sunt imunizați în continuare angajații din Sănătate, ei fiind cei din prima linie în lupta cu virusul Sars-Cov-2.


Vaccinarea anti-COVID în județul Olt se desfășoară fără probleme. Direcția de Sănătate Publică Olt a raportat astăzi că au fost distribuite centrelor de vaccinare existente la nivelul județului 2.600 de doze. Vaccinul este adus de la Craiova și ajunge în centre, unde este administrat persoanelor programate în ziua respectivă.
Până în prezent, au fost raportate reacții adverse minore la un număr de șase persoane, potrivit celor de la Direcția de Sănătate Publică Olt. Ei spun că vaccinul este foarte sigur și reprezintă singura soluție pentru a scăpa de coronavirus. Peste 2000 de olteni au fost deja imunizați.
În județul Olt funcționează, deocamdată patru centre de vaccinare, care sunt înființate în cadrul Spitalelor din Slatina, Caracal, Corabia și Balș. Autoritățile spun că vor mai fi amenajate în perioada aceasta și alte centre, pentru o campanie de imunizare a populației, cât mai eficientă și rapidă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE