Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sancțiuni la Spitalul din Corabia
11.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 310

Imaginile cu un bătrân căzut în genunchi pe holul Spitalului din Corabia, în timp ce implora cadrele medicale să îl ajute, au făcut înconjurul internetului. Filmulețul a ajuns și la cei din Ministerul Sănătății, care au trimis imediat echipe de control la unitatea medicală. Au fost luate și măsuri. Medicul de gardă și o asistentă au fost sancționați.


Imagini dramatice cu un bătrân căzut pe holurile Spitalului orășenesc Corabia au fost filmate în week-end. Bărbatul este căzut în genunchi și imploră personalul medical să îl ajute. Nimeni nu l-a băgat însă în seamă timp de aproape 3 ore. Omul a spus că a suferit un accident vascular și nu se simte bine. În tot acest timp, mai multe cadre medicale trec pe lângă el, fără să îl ajute.
Imaginile au ajuns și la Ministerul Sănătății care a dispus un control la unitatea medicală din Corabia. Astăzi au fost anunțate măsurile luate:

„-2 amenzi contravenționale pentru medic, în valoare de 6.000 lei și pentru asistentul medical, în valoare de 3.000 lei;
-1 avertisment pentru spital;
S-a dat termen imediat pentru discutarea cazului în comisia de etică și refacerea și însușirea protocoalelor de lucru cu întregul personal“, apare în comunicatul DSP Olt.

Conducerea Spitalului din Corabia nu a transmis un punct de vedere în legătură cu acest incident.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE